4 gode tips til din babyshower fest

Venter dig og din kæreste en lille ny? Og overvejer i at afholde babyshower? Jeg afholdte netop min første babyshower og det var en kæmpe succes. Vi havde simpelthen sådan en sjov og dejlig dag, så vi lkun anbefale jer at gøre det samme, hvis i også venter barn.

 

Hvorfor skal man afholde babyshower?

Det er naturligvis frivilligt om man vil afholde babyshower og er ikke ligesom barnedåben noget der forventes at man afholder. Vi besluttede at afholde babyshower, fordi jeg selv havde været til min venindes baby shower et par måneder før. Det var simpelthen sådan et hyggeligt arrangement og en fin måde at se venner og bekendte, før det hele går løs. Alle ved at når man får børn, lukker man familien om sig selv og det er pludseligt ikke en selvfølge, at man bare kan mødes med veninderne til en spontan kop kaffe. Derfor vil jeg anbefale alle at afholde babyshower, hvis der er tid og overskud til det naturligvis.

 

Hvad er vigtigt til din babyshower?

Pynt og kage naturligvis! Det vigtigste element for mig er klart pynten. Det er pynten der gør hele forskellen. Babyshower pynt, skaber en stemning af at det er den lille ny, der skal fejres – også selvom den ikke er der endnu. Du kan købe pynten så den passer til kønnet på barnet. Vores lille ny, var en dreng og skal hedde Oliver. Derfor købte jeg søde blå servietter med dertilhørende service og en sød lyseblå dug med baby tema. På den måde er rammerne sat for det der skal fejres! Tilmeld bagte jeg småkager og drømmekage, hvor jeg skrev Olivers navn med lyseblå glasur.

Her vil jeg anbefale, at du køber babyshower pynt! 

Jeg var selv lidt på herrens mark, fordi jeg aldrig havde købt babyshower før. Derfor lavede jeg lidt research på nettet. B.la. undersøgte jeg trustpilot, som jeg altid gør når jeg skal handle på nettet. Her fandt jeg frem til webshoppen Dreamshop2u.dk, som havde over 3000 tilfredse anmeldelser. Jeg blev overrasket over deres kæmpe udvalg til skarpe priser. Jeg puttede 8-10 ting i kurven og gennemførte mit køb. 2 dage efter havde jeg bestillingen i postkassen. Derfor vil jeg klart anbefale Dreamshop2u.dk hvis du ikke ved hvor du skal købe babyshower pynt

Sjove lege skaber en god fest

Jeg havde forberedt to lege til festen – ”tegn og gæt”, samt ”hvad skal barnet hedde”. Med selskabslege er man sikker på at stemningen bliver god og det løsner lidt op på folk. Så mine råd vil være – selvfølgelig skal du afholde babyshower hvis du har overskuddet til det og få styr på babyshower pynten, kagen og seldkabslejene. Så er jeg sikker på at i nok skal få en fantastisk dag!

Skriv en kommentar