Badmintontasker skal rumme det hele

Evner ved en badmintontaske

Størstedelen af de fleste badmintontasker har et godt lomme til ketcher, der er forsøgt lavet mere holdbar i modsætning til resten af tasken og det skal beskærme ketcherne mod bump på vejen til og fra hallen, men garanteret også hvis tasken placeres og hentes op fra gulve og bænke. Det er særligt når du rejser med din badmintontaske eller du smider med tasken at der kan opstå flænger på dine ketcher. I denne henseende er det virkelig vigtigt at man behandler sin badmintontaske ordentlig og man slet ikke kaster rundt med den. Endvidere at du ikke må smide sin badmintontaske forekommer der også nogle retningslinjer man kan bruge når man er nødt til at klargøre din taske, der kan hjælpe med at gøre det mere sikkert for ens ketcher at blive fragtet omkring. Det er i denne henseende en belejelig grund at have ens ketcher i lommen til dem i badmintontasken. Men derudover er det også en fremragende ide at putte dem i de beskyttere, der følger med når du skaffer sig dem. Det fylder dog lidt mere i tasken, dog er det en god yderligere beskyttelse, når de ligger i badmintontasken.

Hvor mange rum skal du have?

Rumfanget på din taske og hvor meget udstyr der skal i din taske afgør om din taske er fuld eller halv fuld}. Adskillelige har bedst af at vælge en 2-rums badmintontaske, hvor der vil være en adskilt lomme til ketcher og en særlig lomme til den resterende del af dit tilbehør. Ved den variant badmintontaske vil der primært være god plads til 3-4 ketcher og tøj, samt andre fornødenheder. Derfor vil jeg mene der er plads nok i denne model taske til at størstedelen af badmintonspillere kan købe denne størrelse. Til dem der ikke kan få plads nok, eller som bare træner helt vildt meget og ikke kan komme hjem før næste træning kan der købes en større variant, som har flere rum. I denne størrelse er der et rum mere på samme størrelse med det rum, der er til ketcher i den lille udgave. Derfor har man nu mulighed for at have flere ketcher, eller mere udstyr. Størstedelen vælger en taske med mere end to lommer fordi de anvender mange ketcher og det ikke er muligt at have dem i blot i det rum i den mindre badmintontaske.

Men hvad nu hvis det er til mit barn?

Som ung kan det være lidt mærkeligt ud med en virkelig stor badmintontaske og af denne årsag laver hver producenter af tasker faktisk også en rygsæk kun med plads til det mest basale. I det største rum i badmintonrygsækken er der mulighed for at havel sko og tøj. Udover er der et rum hvorketcherhovedet kan være i og så kan håndtaget kan stikke ovenud af et mindre hul øverst, så alt ikke behøver være i rygsækken. På denne måde kan de mindste spillere også komme til og fra stævne uden det nødvendiggør en større badmintontaske.

Forskellige mærker at vælge i mellem

Der er særlig to fabrikanter af badmintonudstyr. Det betyder at de laver andet en ketchere, men også både sko, tasker, strømper, grip, drikkedunke og videre i den dur. Der er derfor primært to mærker af badmintontasker, der har få forskelligheder men har også nogle sammenlignende funktioner.

Det japanske Yonex

En række af badmintontasker som Yonex har stor efterspørgsel af er deres pro bags, der er en serie, der anvendes af alle eliter. Denne særlige serie er fremstillet af de mest holdbare råmaterialer og der mangler ikke det mindste når det kommer til komfort og specielle detaljer. Eksempelvis er ketcherrummet i denne serie af Yonex badmintontasker er foret med en god termo forring, som sørger for at dine ketcher ikke bliver udsat for markante udslag i temperaturen, fordi dette kan beskadige hårdheden på ens strenge, fordi strengene giver sig i varme og bliver mindre hvis det er køligt.

Det danske Forza

En Forza badmintontaske er rigtig nok fabrikeret med skuldrestropper, så badmintontasken er nem at fragte til og fra stævnet, især hvis man er på gåben. I gamle dage var der kun {en strop, som du skulle have over kryds, hvis du skulle nogle steder. Det kender du fra normale tasker. Dog når en taske er i omegnen af størrelsen på en Forza badmintontaske, så er det ikke nødvendigivs optimalt blot at have en strop, da den vil falde af hvis man cykler og går. Herfor er der på samtlige tasker to eller flere stropper som ved en klassisk backpack. Når Forza laver en frisk taske til badminton, vil der være meget opmærksomhed på teknologierne, hvilket også er klart på alle deres mærker. Men en linje, der særligt giver udtryk for denne tekniske tankegang er deres specielle linje Trick og Carton, der begge har ekstra rum til tilbehør og en dertilhørende pose til at gemme sko i. Der er naturligvis også temperaturregulering af lommen hvor ens ketcherne puttes i, så de ikke udsættes for store temperaturudfald når de skal flyttes. Det er virkelig ikke sundt for strengene at blive påvirket af flere sving i varmen når de skal fragtes. Det er ensbetydende med at der er selvfølgelig overvejet det hele hvis man vælger en Forza badmintontaske.

Find din nye taske på badmintontasker.dk