Hold den mest mindeværdige fødselsdag for børnene!

Vores børn er vores kæreste eje; det er ikke bare os der foreviger vore gener i den nye generation, men det er også en måde hvorpå vi kan fremvise evner, resultater og succes; for når vore børn vokser op og kigger tilbage på den gode barndom, der ved vi alle at det er os der har gjort det godt og rigtigt.

Et godt liv har minder

En god måde at gøre dette på, er ved at sikre sig at man har mange minder og historier som med tiden kan deles i forbindelse med de gode familiekomsammener. Ligesom jule- og påskefrokoster bringer minder, så er det kollektive minder hvor det er selskabet selv der er i centrum, mens fødselsdage har et midtpunkt, og det vil barnet huske.

Derfor er det vigtigt at skabe mindeværdige, fantastiske og naturligvis sjove børnefødselsdage; om det så er den moderne, sunde og aktive form eller den mere klassiske med hjemmebagte boller, varm kakao med flødeskum og lagkagen eller kagemanden med en masse skidt ovenpå.

Dagen som en stor oplevelse

På en måde er nøgleordet for en god børnefødselsdag nemlig at det skal være en oplevelse; man skal føle sig underholdt, mæt og alt skal både associeres med rar hygge samtidig med at der er lidt fis og ballade som viser at det trods alt er en børnefødselsdag, hvor tingene godt må være mere gakket.

Man kan pynte op med balloner, konfetti med mere, bringe noget super og energisk underholdning udefra, generelt er det gode ved en børnefødselsdag at mange børn er med på at der sker noget, så længe det er noget de kan bruge noget af deres krudt på; og det bliver også en fordel for forældre, fordi så er barnet både glad og træt når aftenen kommer, og dermed måske mere medgørlig.

Skriv en kommentar