Inspiration til sommerens havefester

Sommeren nærmere sig med hastige skridt, og det betyder dejlige, lune dage med masser af god mad, drinks, venner og familie. Jeg elsker alt ved sommer. Det tror jeg også, at de fleste gør. Men somre er ekstra specielle for mig. Jeg er et sommerbarn, så vi har altid fejret mine fødselsdage i mine forældres have. Og det har selvfølgelig altid været godt vejr, så vi har kunne bruge hele dagen i haven.

Jeg har samlet 3 tips til, hvordan du kan få den bedste have fest med simple ting.

Sådan kan du lave spændende virgin drinks

Jeg er en kæmpe fan af gode cocktails. Jeg kan ikke få nok af dem. Det har strejfet mig, at jeg måske har et usundt forhold til vin og cocktails. Men, hvad fa’en? Du lever jo kun en gang. Men mine havefester har ændret sig meget de sidste par år. Mine venner og søskende har valgt at få børn. Derfor er det ikke altid lige passende, at servere en Pornstar Martini foran lille Sylvester.

Jeg har derfor skulle være ekstra kreativ, når jeg har skulle lave drinks til mine havefester. Heldigvis fortalte en af mine veninder mig om den populære kulsyreflaske der kan lave boblevand, som hun har derhjemme.

Det er både en sund og sjov måde, at lave drinks på. Selv børnene kan være med. Jeg er også selv blevet en stor fan maskinen. Et god tip, er at fylde en kande med en masse lækre frugter og urter. Vandet kommer til at smage så godt, at du ikke kommer til at drikke andet.

DIY pynt

Jeg har altid elsket at være kreativ. Jeg synes, at det er hyggeligt at kreere noget selv. Derfor vil jeg også forslå dig, at pynt din havefest eller din sommerfest op med DIY pynt. Det kan godt virke som en mundfuld, at skulle lave en masse pynt selv. Men, du kan gøre som mig!

Det handler om at arbejde smart og ikke hårdere, right? Jeg inviterede min familie og venner til en lille grillfest, hvor alle var med til at lave smukt pynt til min havefest. Finten, er at forvandle dit DIY projekt til en hyggelig, kreativ leg med din familie og venner. Børnene elsker det, og de voksne får et godt grin ud af, hvor dårlige de egentlig er til at skabe noget smukt. Udover deres børn selvfølgelig.

Underhold dine gæster med lege og aktiviteter

Alle elsker en god leg. Min familie har altid gjort meget ud af, at arrangere sjove lege og aktiviteter, når vi har holdt fester. Det er med til at give en rigtig god stemning, og de fleste lege og aktiviteter kan alle være med på.

En klassiker er limbo. Det er en super enkel leg, men man kan få utrolig meget sjov ud af et kosteskaft. Også er der ballondans og stopdans, som også kan noget. Men det er dog nok mest for de små.

Der er mange ting, der kan være med til at gøre din havefest til noget helt særligt, og med disse tre tips, er du godt på vej.

Skriv en kommentar