Hvad er et mini lån? Få hjælp her

33

Det er lige nøjagtigt, hvad det lyder som. Et meget lille lån, der for eksempel kan supplere den daglige økonomi. Faktisk bestemmer du fuldstændig selv, hvad du vil bruge et lån til. Her er en lille guide til, hvordan man finder frem til, hvad der er vigtigst at bruge sine penge på, efter, at man har taget et mini lån.

  • Er der noget, som du har gået og savnet igennem længere tid?
  • Skylder du gaver?
  • Er der nogle rykkere, som bliver ved med at bygge sig op?
  • Har nogle af dine venner vist utilfredshed med, at du måske var nærig på det sidste?
  • Hvordan ser husets stand ud? Er der nogle brædder der skal skiftes?
  • Har du været sygt gennem længere tid? Måske har det noget med husets stand at gøre, og det ville da være fantastisk at komme til livs.

Hvis du forsætter listen og stiller dig selv alle de dybe spørgsmål, som du kan komme i tanke om, så vil du på et tidspunkt, når du ikke kan komme i tanke om flere, kunne stille dem op sorteret efter vigtighed. Det punkt der står øverst, er helt sikkert det, som der vil være det bedste punkt at bruge penge på næste gang du tager et mini lån. Det er faktisk rigtig let. De fleste af dem låner man på nettet og kan på næsten ingen tid finde ud af, om man har det økonomiske incitament til det. Der skal selvfølgelig være den rette økonomi bag, så du ikke ender med en kæmpe gæld efterløbende. Lav et regnskab, så finder du helt sikkert ud af det. Hjælp til regnskab og bogføring er at finde mange steder på nettet. Det bedste råd som jeg kan give dig med herfra er, at skrive alle dine udgifter ned i en lille bog, som du altid har med dig.