Permanent makeup er med til at ændre dit udseende

Der findes mange forskellige former for permanent makeup. Lige meget hvad dit problem med dit udseende er, vil det altså være nemt for dig at få løst det med permanent makeup.

Permanent makeup er modsat navnet faktisk ikke permanent. Det holder selvfølgelig i længere tid, end makeup som du påfører hver dag, men det er ikke permanent. Du vil typisk skulle have lavet en behandling en gang om året for at holde din permanente makeup ved lige. Det er dog ikke noget, som kræver det store af dig.

Du kan for eksempel få lavet læbeforstørrelser med permanent makeup. Der er mange, der har et problem med, at de har små og tynde læber. Det kan være med til at give en et stramtandet udseende. Og det er jo ikke noget, man har lyst til. En læbeforstørrelse kan derfor gøre, at man kommer til at se mere feminin ud. Det er en god mulighed for dig for at få ændret dit udseende på en stort set smertefri og meget hurtig måde.

Når du har fået lavet permanent makeup, vil du typisk kunne tage på arbejde dagen efter. Du vil derfor ikke være sygemeldt i længere tid på grund af det.

Permanent makeup kan give dit ansigt karakter igen

Hvis du har mistet dine øjenbryn på grund af sygdom, kan du føle, at dit ansigt ser meget tomt ud, når du kigger dig i spejlet. Det kan derfor være svært for dig ikke længere at føle dig som en patient, når du mangler dine øjenbryn.

Det kan heldigvis løses ved, at du får lavet 3D bryn. Det er også en form for permanent makeup. Der får du lavet øjenbrynene med en micropigmenteringsmaskine. Det er en nem og hurtig og stort set smertefri behandling. Du skal have lavet to behandlinger med mellem fire og seks ugers mellemrum til at starte med. Derefter skal du have lavet en genopfriskende behandling cirka en gang om året. Resultatet holder i fem år, inden du skal starte forfra.

Når det kommer til øjenbryn, er det dog vigtigt, at du ikke får lavet en behandling for resten af livet. Dit ansigt vil nemlig blive ved med at ændre sig gennem hele dit liv. Hvis dine øjenbryn ikke gør det, vil det komme til at se underligt ud. Det giver derfor rigtig god mening, at du får lavet om på dine øjenbryn cirka hvert femte år.