Regnslag som beskyttelse dragt med Corona

Gode grunde til, at du burde anskaffe dig beskyttelse dragt

Krisen har stadig et tag om vores land, selvom vi har håndteret forløbet ganske fornuftigt. Der er et lavere antal smittede, og den største grund til det er, at vi er forsigtige.
Nu, hvor samfundet er åbnet op igen, er der mange klinikker, hvor der er tæt kontakt mellem patient og behandler, som bruger ekstra værktøjer til at holde smitten væk. De bruger for eksempel en engangsbeskyttelsesdragt som værn mod spredning af Corona.

Sådan kan du købe en beskyttelsesdragt

Hos Paraplybutik.dk kan du købe en beskyttelsesdragt til din klinik, hvis I gerne vil være ekstra forsigtige. I kan endda få en meget god pris – jo flere man køber, jo billigere er det. Du kan købe 10 stk. til 80 kroner, eller 1.000 dragter til en meget lavere stykpris.

Hvis I ender med at have for mange dragter, har de også mange andre praktiske formål.

 

En række grunde til, at regnslaget er praktisk at eje:

Der kan findes flere grunde til, at dette regnslag er praktisk. Udover at det har en hætte, der kan slås op om hovedet, kan det let pakkes sammen. Dette er praktisk, da det derved let kan tages med i lommen eller i tasken. På den måde kan det hurtigt tages frem, hvis uvejret skulle opstå. Derudover er det stort nok til, at du for eksempel kan have din varme, tykke vinterjakke på indenunder. Dette ville man ikke kunne med en regnjakke, der er mindre end regnslaget og derfor strammere på kroppen. 

Pludseligt regnvejr? Ingen problem!

Regnslaget er perfekt til enhver situation, hvor der er vand eller blæst i luften. Da det er så småt, at det kan puttes i tasken eller i baglommen, kan det tages med overalt, uanset hvor du er. Måske har du prøvet at være på festival, eller du har været på vej hjem fra arbejdspladsen, hvor der pludselig er opstået et stort regnskyl. I disse situationer ville regnslaget være perfekt at kunne tage op fra tasken og slå over sig, så du undgår at blive gennemblødt af regnens dråber. 

Er din interesse blevet vakt?

Er interessen der for at få fat i det? Jo hurtigere du får fat i det, jo mindre er chancen for, at du bliver gennemblødt af det næste regnskyl. Når først du har anskaffet dig et, er det ikke til at leve uden det. Man kan vel altid bruge et til at have liggende i tasken for en sikkerheds skyld?

Skriv en kommentar