Salg af malerier og tyverialarmer

Ungt iværksætter-par har skabt en ny tilværelse med to webshops. De sælger tyverialarmer og malerier på nettet.

 

I Sønderborg i det sydlige Jylland bliver der solgt malerier og alarmsystemer uden abonnement.

 

Det unge iværksætter-par bestående af Malthe og Julie fra Sønderborg, har på under et år haft succes med at etablere to webshops, hvorfra de sælger kunst til danskerne i form af malerier samt sikring af danskernes hjem i form af alarmsystemer og videoovervågning.

 

Salg af malerier

 

I starten af 2016 blev galleri Mynewart.dk etableret. Galleriet har et stort sortiment af spændende, farverige og ikke mindst billige malerier til salg. Især det sidste er formentlig grundstenen bag galleriets succes. De billige malerier. Dette er danskerne vilde med – og kunst behøves faktisk ikke at koste et formue. Dette er galleri Mynewart.dk et klart bevis på.

 

Galleriet har et samarbejde med en bred vifte af udenlandske kunstnere, der via samarbejdet med det dansk galleri, sælger deres malerier til de danske kunder. Idet de udenlandske kunstnere, ikke har de samme udgifter til maling, lærreder, lokaler samt deres leveomkostninger er på et helt andet niveau, er de via galleri Mynewart.dk i stand til at sælge deres kunst til danskerne til priser, der ligger langt under hvad man finder i de traditionelle danske gallerier.

 

Idéen til galleriet opstod da Malthe og Julie i midten af 2014 flyttede til et nybygget hus. I huset var der mange hvide vægge. Disse skulle naturligvis udsmykkes med en eller anden form for dekoration. I dette tilfælde malerier. Grundet de høje danske galleripriser valgte iværksætter-parret at vende blikket mod udlandet, hvor de kom i kontakt med flere kunstnere, der solgte malerier, der var markant billigere, men samtidig af høj kvalitet hvad angår materialerne. Motivet på lærredet vil altid være subjektivt, så her kan man som sådan ikke tale om en kvalitetsforskel. Dette er helt og aldeles op til den enkelte at vurdere.

 

Abstrakte malerier

 

Hvis man gennemgår sortimentet i det danske galleri, vil man hurtigt kunne se, at især de abstrakte motiver går igen. Dette skyldes, at det er denne type kunst, at danskerne er vilde med. Igennem salget af malerier har galleriet målrettet deres sortiment efter hvad der hitter hos danskerne. Og det der hitter, er den abstrakte kunst.

 

Hvorfor lige akkurat det abstrakte er in i dagens Danmark er der formentlig en god grund til. I dag bygges de fleste boliger – uanset om det er huse eller lejlighedeabstrakt-maleri-heat-of-the-moment_2_r – efter nogle meget klare minimalistiske og stilrene linjer. En sådan bolig kan hurtigt virke en smule upersonligt og tom. Her kommer det abstrakte ind i billedet – og især det farverige abstrakte. Et farverige og abstrakt maleri kan nemlig skabe en fantastisk synergieffekt sammen med det stilrene og minimalistiske udtryk som boligen har i form af de faste elementer. Her tænkes der på væggene, lofter, køkkener osv, der normalvis er i hvide og sorte farver.

 

Tyverialarm uden abonnement

 

Som overskriften siger – tyverialarm uden abonnement, så er dét det, der bliver solgt i parrets anden virksomhed. Sammen med en kollega har de etableret sikringsfirmaet Sydalarm.dk.

 

Sydalarm.dk sælger alarmer uden abonnement og videoovervågning til de danske boliger og mindre virksomheder.

 

I Danmark har vi mange indbrud. Dette er de fleste personer klar over. Vi har også megen værdi i vores boliger, og det ønsker vi at sikre så godt som muligt. Derfor er salget af alarmsystemer og videoovervågning eksploderet i Danmark. Vi køber sikringsudstyr som aldrig før – og dette er der en særdeles god grund til. Tyvene ønsker nemlig ikke at blive fanget, og risikoen for dette er markant højere, hvis ens bolig er beskyttet af et alarmsystem.

 

Sydalarm sælger som beskrevet alarmer uden abonnement. På den måde skal kunden kun betalte et engangsbeløb og derefter er alarmen deres. Der er ikke tilknyttet noget vagtselskab, der opkræver månedlige betalinger på flere hundrede kroner. Det er der ingen grund til ifølge Sydalarm. En vægter fra et alarmselskab gør nemlig ikke nogen forskel. En vægter skal ikke fange tyven, men derimod blot sørge for, at eksempelvis det knuste vindue bliver tildækket. Vægteren kommer som regel også først frem længe efter, at tyven er smuttet fra stedet.

 

En tyverialarm uden abonnement er derfor det mest fornuftige valg ifølge Sydalarm.dk. Der er ingen grund til årligt at betale mange tusinde kroner til noget, der ingen forskel gør. Med hensyn til kvaliteten af alarmsystemerne er Sydalarm.dk’s jævnfør flere undersøgelser mindst lige så gode som de store landsdækkende udbydere af alarmer.