Vil du holde styr på hele flåden på én gang?

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være let at miste overblikket, når der er mange ting, som det ellers er vigtigt, at man hele tiden har styr på. Det betyder, at der hurtigt kan komme til at herske forvirring, og med forvirring følger der ofte også fejl. Og det er sådanne fejl, der kan have fatale konsekvenser for eksempel, når det kommer til økonomien, hvorfor det er bedre at give sig selv de aboslut bedste forudsætninger for at holde et godt overblik over hele flåden på én gang. Synes du, det lyder spændende? Så læs med herunder.

Brug avanceret geo tracking og undgå fejl, men mere effektiv på dit arbejde

For dig handler det nemlig blot om at benytte dig af de mange gode muligheder, som der byder sig med det, som der kaldes for GPS tracking. Du har nemlig med LIVEGPS mulighed for at komme i gang med en helt igennem styring af hele din flåde med en sådan. Og bedst af alt så er det uden, at du kommer til at opleve nogle former for startomkostninger. Og så er det også et system, som der kan anvendes på alle typer af køretøjer. GPS tracking kan således være dine nemmeste vej, når du søger et godt værktøj, der for eksempel giver dig live satellitovervågning og mulighed for intelligent styring af hele din flåde.

Du får en mere fri hverdag, hvor du har mere overskud og lettere ved at skabe overblik

succes er lig med en GPS tracker, hvorfor du bør benytte dig af den gode mulighed, som netop LIVEGPS tilbyder. Her er der nemlig ikke blot tale om Danmarks billigste metode til at få samlet hele din styring af din flåde et sted, her får du således meget mere med dig i din pakke. Du får derfor en lang række funktioner og features, der kan være med til at lette dit arbejde betydeligt, og det kan give dig en langt mere effektiv arbejdsdag, som består af færre fejl. For når det manuelle arbejde pludselig gøres teknisk, er det svært at lave for eksempel nogle forkerte beregninger.

Du får en lang række forskellige features og funktioner med en geo tracker fra LIVE GPS

Det er for eksempel noget, der kan komme til udtryk med muligheden for to-vejs-kommunikation, som lader dig sende beskeder direkte til dine chaufførers apps, modtage fotodokumentation, sende opgaver og meget mere. Lige såvel som du kan udføre avanceret rapportering meget lettere. Du kan derfor pludselig udforme rapporter, som viser alt fra fartoverskridelser, antal start/stop, distance og varighed til ørebog, brøndstofforbrug, geo fence og meget mere.

Og der er mange flere ting, som du kan nyde godt af

Lyder det spændende? Så er der meget mere i vente for dig. For det er slet ikke blevet nævnt, at du også får funktioner inden for 24/7 LIVE GPS sporing, telegraf/digital fartskriver, alarmer og geo fence, ruteplanlægning og opgavestyring, elektronisk kørebog, eco-drive og kørselsadfærd samt forskellige former for integration med API. 

Skriv en kommentar